Personlig træner

Personlig træner i Slagelse

Personlig træner i Slagelse er en lidt anden måde at træne på end hvad du kender til i forvejen. Arbejdet som om en personlig træner går ud på at lære klienten at kende og håndtere og forebygge de dårlige vaner som han/hun har opbygget gennem flere år af deres liv. Uanset om problemet er overspisning, underspisning eller spiser på følelser. Så vil vi sammen kigge på en holdbar måde at ordne disse problemstillinger på. Vi arbejder på en langtidsstrategi. Her vil du få en klarhed over, hvorfor og hvordan du kan håndtere de underliggende problemer. Disse problemer driver dine behov til at handle forkert, selv om du er bevidst eller ikke bevidst om problemet. 

Du vil opleve undervejs i forløbet, at DU bliver en større del af svaret end du selv tror. Årsagen til det er, at vi sammen skal arbejde på, at du bliver mere bevidst om de indre behov du har. Vi skal kigge på din hverdag, dine overbevisninger, dine forhindringer og dine vaner. Jeg stiller dig de rigtige spørgsmål, som får dig til at reflektere over din situation. Så du kan bryde dine gamle vaner og mønstre. Ved at se indad og, i fællesskab med mig, skabe realistiske strategier, som du kan holde på lang sigt, gør at din vej til succes øges.

Vi arbejder sammen for at opnå målene

Vi skal sammen kigge på, hvordan vi kan knække den dårlige kurve, som kan være de vaner du har problemer med at ryste fra dig i din hverdag. Det kan eksempelvis være overspisning eller fristelser af søde sager. Herpå skal vi opbygge et værn imod disse fristelser. Du skal lære at arbejde med at skabe et stærkt indre værn, som holder dig fra at handle på dårlige vaner. Det handler om at kunne se sine problemer frem for at blive fanget af sine problemer. Hvis du kan se det mønstre udefra og observere dine uhensigtsmæssige tanker, så vil du opleve, at du faktisk ikke bliver styret af dine tanker og tackler dem fra starten. 

Med en personlig træner i Slagelse vil vi skabe et overblik over din hverdag. Dertil kigger vi også dybt ind i de faktorer, som påvirker dine resultater. Det kan eksempelvis være mønstre, som du skal lære at lægge fra dig. Heldigvis findes der behandlingsmuligheder og løsninger til de problemer, som du oplever i hverdagen. Du skal have en indsigt i, hvilke mekanismer og faktorer er med til at skabe en dårlig livsstil kultur i din hverdag. 

Del dette