PRISER & PAKKER

Du kan altid booke et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan tale os frem til, hvordan vi finder den bedste løsning til dig.
I min optik bør alle forløb skræddersyes.
Her kan du se eksempler på, hvordan man kunne sætte et forløb op:

Personlig træning 1:1

Pris pr. måned 3200,00 kr. 

Forløbet indeholder;

1 træning pr. uge

Træningsplaner

Opfølgning hver 4. uge

Standard Kostplan

Løbende vejledning om kosten

Kropsanalyse med fedt%/ muskelmasse måling efter behov.

Fri sparring, rådgivning og Coaching i hele forløbet

Gratis lukket Facebook gruppe

Målsætningsskema til forløbet

Motivationskema til din søndags opgave.

En super engageret og motiverende instruktør med masse af humør og energi

Hvad koster en personlig træner?

Branchen for personlige trænere varierer meget i priser. Hvordan finder du så den helt rette personlige træner til den rette pris? Du vil stifte bekendskab til de forskellige faktorer du skal tænke på, når du skal vælge en personlig træner og hvad du bør betale for det. Det kan du finde svaret på i dette blogindlæg. 

Der er utallige pakkeløsninger, som florerer rundt i branchen for personlige trænere. Det kan derfor være utroligt svært at finde den rette personlige træner og prisen for forløbet. Spørgsmålet er nemlig om det er pengene værd at træne med en personlig træner. Til at starte med, så er et godt råd at finde ud af, hvad dine behov er, hvad du ønsker at opnå. 

Personlige trænere prisfastsætter deres pakker ud fra forskellige faktorer, såsom ambitioner, erfaring, uddannelse, tid osv. Derfor er det vigtigt, at du selv undersøger om prisen og træningen matcher dine behov og mål. 

Eksempelvis hos OptimalTræning, som er personlig træner i Dianalund køres der 1:1 personlig træning, hvor klienten betaler 3200,00 ,- månedligt. I dette forløb vil du derfor få 1 træning pr. uge, træningsplan, opfølgning hver 4. uge, standard kostplan, kropsanalyse, fri sparring og rådgivning, målsætningsskema til forløbet og en engagerende og motiverende instruktør.

Hvordan vælger du den rette personlige træner?

Som udgangspunkt, så er det vigtigt at du undersøger følgende punkter, når du skal vælge en personlig træner:

  • Tidligere erfaring
  • Anmeldelser
  • Tilgang til det du gerne vil opnå

Tidligere Erfaring
Erfaring er vigtigt. Hvis du ønsker at tabe dig i vægt, så er det afgørende, at du finder en personlig træner, som har erfaring med at arbejde klienter inden for den træningsform. Det er utroligt vigtigt, at en personlig træner kender til teorien og træningen bag at tabe sig eksempelvis. 

Anmeldelser
Det er meget vigtigt, at du får undersøgt, hvorvidt en personlig træners omdømme og ry er god eller dårlig iblandt hans/hendes klienter. Du kan b.la. tage kontakt til hans/hendes klienter og spørge om, hvordan træningen har været med den personlige træner. Derudover så kan du få et indsigt i, hvad der venter dig, hvis du beslutter dig for at træne med en personlig træner.

Tilgang til det du gerne vil opnå
Det varierer meget fra træner til træner, hvordan de udfører deres træninger. Nogle personlige trænere træner meget hårdt, hvorimod andre personlige trænere har et mere afslappet forhold til træning. Det anbefales derfor, at du skal vælge den træner som passer til din energi og ønsker.

Del dette