Reference

Historien om Heidi

En historie om hvordan modstand mod alle former for konditionstræning, blev vendt til en vilje til at arbejde med sig selv, tabe sig og blive stærkere.


Jeg er så heldig, og lykkelig over at jeg har, og har haft, så ufatteligt mange fantastiske klienter.

Folk som virkelig tager sagen i deres egen hånd, og beslutter sig for at NU skal det være, og lader mig være den, der hjælper dem med at guide dem hen til deres mål.

Jeg ynder at komme med disse succeshistorier, både for at give en ekstra kredit til de folk som virkelig fortjener det, men også for at inspirerer dem, der måtte være i gang med at tage tilløb til deres “NU er skal det være” – øjeblik!

Hokus pokus Heidi i fokus

”Alt det der konditionstræning, kan du stikke op hvor solen aldrig skinner”

Det var holdningen til konditionstræning, da Heidi kom til mig.

Disse tanker var målet, da Heidi første dag trådte ind til en konsultation og træningstime med mig.

Heidis mål og ønsker skulle opfyldes, også selvom der skulle flyttes grænser og brydes en del murer, herunder konditionstræning.

Vægttab og styrke

Heldigvis har Heidi en vild viljestyrke og selvdisciplin, hvorfor hun aldrig gav op, når det gjorde ondt, også selvom det var konditionstræning. Heidis overordnede mål var at tabe sig og blive stærkere, hvilket man i den grad kan sige er lykkedes!

Det betød, at jeg lavede et forløb for Heidi med en masse blandet træning, der også var muligt at gennemføre på egen hånd.

Et styrkeprogram og lidt opvarmning i form af gang på løbebånd var udgangspunktet for programmet, der dog hurtigt blev opgraderet.

Der skulle ske noget!! hvilket betød, at Heidi selvstændigt og frivilligt trænede 4-6 gange om ugen. Dette krævede utroligt meget af Heidi, hvorfor det også var vigtigt, at hun lyttede til mig under forløbet i forhold til at træne rigtigt og huske kosten mm, hvilket hun i den grad gjorde.

Når jeg trænede med hende, satte jeg ekstra pres på, så hun kunne opnå sine mål, og under disse træninger blev der virkelig flyttet grænser.

Små succeser i træningerne gav Heidi endnu mere blod på tanden til at presse på med træning. Dette bevirkede ligeledes, at hendes selvtillid også fik et boost i den rigtige retning.

Garderoben med langt træningstøj blev udskiftet til tanktops, og hun var frisk på at flexe overarme i spejlet.

Før og efterbilleder af Heidi

Det var så fedt at se!!

Nu var det for alvor tid til konditionstræning! Udover at være selvdiscipineret, tager Heidi altid en udfordring med oprejst pande, hvilket også gjaldt konditionstræningen.

Da hun stolt kom og fortalte om et tri-stævne hun havde tilmeldt sig, fik jeg næsten kaffen galt i halsen, idet hun blot fire måneder forinden nærmest havde nægtet at sidde på en konditionscykel.

Jeg, som træner, bliver utroligt stolt over at se, både hvor meget Heidi har flyttet sine grænser igennem forløbet, men ligeså meget af at se, hvor glad og positivt, hun har udviklet sig i løbet af fire måneder; både mentalt og fysisk!

Dette så man tydeligt til vores sidste træning sammen, hvor Heidi viste før og efter billeder af hende selv. Der var ikke blot en kæmpe forskel udseendemæssigt, men også hendes udstråling og glæden, der strømmede ud af efter billedet, gjorde mig pavestolt.

Derudover aftalte vi, at hun skulle lave 4-18-4 tri-stævne i København senere på året, hvilket aldrig ville have været på tale, da jeg mødte hende første gang.
Alt i alt er jeg så utroligt stolt af det arbejde, Heidi har udført!

Hun har kæmpet og kæmpet for at opnå sine mål, og jeg kan ikke være andet end glad for at have hjulpet hende og presset på. Det er fuldt forståeligt, at Heidis pårørende, specielt hendes mand, er så utroligt stolte over hendes udvikling. Heidi du er for sej, og jeg er så dybt imponeret af dit arbejde og udvikling både fysisk og mentalt.

Del dette